Bemutatkozás

stock-photo-125862477Üdvözöljük oldalunkon!
A bútoriparban eltöltött több éves tapasztalatszerzés után, azzal a céllal alapítottuk meg 2015-ben a Siva Design Studio-t, hogy Megrendelőink egyedi igényeit maximálisan szem előtt tartva,  minőségi lakó tereket, prémium bútorokat állítsunk elő. A 3D-s számítógépes enteriőr, bútortervezés és az egyedi bútorok gyártása területén már több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk.
Dolgozunk laminált bútorlappal, tömör fával, furnérozott-, magas fényű-,festett-, illetve akril frontokkal. Nálunk mindent megtalál igényéhez mérten!
A Siva Design Studio csak kiváló alapanyagokból, precíz tervezéssel és nagy gyakorlattal rendelkező, szakértő kivitelezéssel dolgozik, 4-8 hetes szállítási határidővel.
A bútorok gyártását több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakembereink végzik,  így akár rövid határidővel is tudjuk teljesíteni kedves Ügyfeleink igényeit!
                                                                                               

 

stock-photo-197553231A szállítást és a helyszíni szerelést pontos, megbízható, összeszokott csapatunk végzi. Eddigi megrendeléseink között az egyszerű laminált konyhabútoroktól kezdve a minden igényt kielégítő pácolt, keményfa bútorokig sok minden megtalálható, és büszkék vagyunk rá, hogy az egyre különlegesebb kéréseket is sikeresen tudjuk teljesíteni.
A bútorok tervezése és gyártása során törekszünk a legkorszerűbb és a legjobb ár/érték arányú anyagok, technológiák és vasalatok alkalmazására.